måndag 5 april 2010

Tillbaka till verkligheten


Kom hem från Rättvik i Dalarna för typ 2 timmar sen och njuter av tystnaden. Har spenderat de senaste 6 dagarna med 2 systrar, 2 föräldrar, en svåger, en pojkvän, en bäbis och 2 hundar...och huset kunde lika gärna ha pappväggar - så SJUKT lyhört! Klockan halv 8 på morgonen hör man en (psykad) familj sjunga för Line:
- tut tut tut tut varför är den röd, tut tut tut tut brandbilen..
om och om och om igen...
Har dock haft väldigt mysigt, har till och med grillat för första gången i år. Jag, vicke och Jonas (syrrans man) stog ute på altanen vid grillen och drack öl och Jonas höll ett hyffsat långt utlägg att tjejer inte förstår tre grejer: Bild, ljud och grillning. Cirkus 4 minuter senare vände han på köttet som visade sig vara kolsvarta. Ironi.
Längtar tills jag kan åka ner i sommar, det är coolt hur typ Sveriges svenskaste ställe kan se så osvenskt ut. Liten stad med täta butiker och en massa berg runt omkring.. och Siljan såklart som jag nu lärt mig finns där på grund av att en meteorit slagit ner där för en miljard år sen(eller nåt)...fräsigt.

Nu ska jag äta Vickes wok..MMM

1 kommentar:

Efraim sa...

Det där är ju jag! Ahhh igenkänningsfaktor 100%! Bor själv men.. man städar innan, och dagen efter funderar man på vad fan det var bra för när det ligger trasiga stolar i köket, spya i soffan och tillräckligt med ölburkar i lägenheten för att kunna leva en månad på panten! >_>