måndag 22 mars 2010

Hemstickade trekanter någon?


Jag lärde mig sticka förra veckan. Borde egentligen ha pluggat men gick istället till garnaffären och köpte två stickor och ett neonrosa, skitfult garn... det låg i en korg där allt kostade 10kr så min ringa student-inkomst påverkades bara en aning (ni som inte är studenten förstår inte hur mycket 10kr är värt dagarna innan CSN kommer in).
Kom i alla fall hem och googlade "hur man lär sig sticka snabbt som fan när man inte kan nåt för ens syslöjdslärare Lovisa hyste ett otroligt agg mot en så man spenderade varje lektion att ge onda ögat" och fick upp någon sorts instruktionsfilm på youtube. Då var klockan typ ett på eftermiddagen... kl 9 på kvällen satt jag fortfarande och svor och det enda jag lyckats åstadkomma var ett par rosa trekanter. Jag la ner för kvällen men provade igen dagen efter (än en gång då jag borde pluggat) och samma sak...trekanter...

Eftersom jag nu insett att ingen förmodligen är i så himla stort behov av hemstickade trekanter så har jag lagt ner verksamheten. Nästa projekt blir kanske träslöjd. Men jag misstänker att det enda jag kommer att kunna producera är hemsnickrade fyrkanter så jag kanske skiter i det.

1 kommentar:

Unknown sa...

om du får för dig att försöka igen
http://www.hemmetsjournal.se/Handarbete/stickskola/